Kategori arkiv: Sexpiger muffe

Jeg har kan ikke mærke noget under samleje

samtidig. Når man tænker på andet end selve sexen under sex, kan det nemlig komme til at ødelægge ens nydelse. Den eneste funktion, klitorisk har, er seksuel nydelse, og det kan derfor være en god idé at røre ved den, mens I har sex. Først og fremmest tillykke med din dejlige kæreste.

Ingen følelse under: Jeg har kan ikke mærke noget under samleje

Klitoris er en erogen zone, hvilket betyder, at området er seksuelt følsomt. Det er meget muligt, at det er det, som sker, når I har sex, for hvis du ikke kan mærke noget, er det naturligtvis svært for dig at blive tændt. Mange piger oplever ikke noget specielt ved at få finger, og langt de fleste tænder i stedet mere på at få rørt ved deres klitoris. Nyder at mærke ham fylde mig godt. Bare rolig, jeg fik heller ingen nydelse de første mange gange. Sex skal nydes med alle sanser og med hele kroppen. Så nogen der har en ide til, hvordan det kan det være? Når han så samtidig kysser mig på halsen og lader hans hænder kærtegne min krop, så er jeg solgt. Det tog også mig lang tid at finde nydelsen ved sex, nu har jeg lært at koble hjernen 100 fra og bare bruge sanserne.

Jeg kan ikke: Jeg har kan ikke mærke noget under samleje

Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over, at det enten gør ondt, eller at du ikke kan mærke noget, når I har sex, og jeg vil forsøge at besvare dit brev så godt som muligt. Jeg er dog så heldig jeg kan få skede orgasme alene ved ind/ud bevægelsen hvis han lige rammer de rigtige steder og i det rigtige tempo. Når man skal have sex, er det vigtigt, at pigen først bliver tændt og dermed fugtig mellem benene. På den måde udvides skedeåbningen, og der bliver mere plads til penis. Nydelse skabes ikke kun ved dejlige berøringer og kærtegn, men også ved de rigtige tanker. Det kan tage noget tid at lære at give helt slip i tankerne, men øv dig i det og hvem ved - måske virker det allerede den første gang.

Videos

BBC makes her squirt 4 times in under a minute. Jeg synes både, at det er modent og flot af jer, at I har snakket sammen om jeres problem, og det er det første skridt på vejen til at få det bedre sammen. Nydelsen er også blot at være så tæt på et andet menneske. En anden ting, der måske kan hjælpe jer, er glidecreme. Hvis din kæreste har lyst, og du selv har mod på det, kan det også være en idé at lade dig slikke mellem benene. Men han ved det ikke. Hvis i taler sammen undervejs, kan i finde ud af, hvad hinanden kan lide, og hvad føles godt. For så ville jeg også føle mig snydt. Mit bedste råd til jer er at prøve jer frem og lege lidt med forskellige berøringer i sengen. Det frustrere selvfølgelig ham utrolig meget, og gør nok mig lidt ked af det, selvom jeg er godt klar over, at det bedste escort hotel med jacuzzi på værelset ikke burde. Udover alle de små ting, I kan gøre ved hinandens kroppe for at øge din nydelse, er det også meget vigtigt, at du giver slip i dine tanker. Det er vigtigt at være ærlige overfor hindanden i et forhold, og når man taler godt sammen, er der stor sandsynlighed for, at man som par kan klare både små og store udfordringer. Personligt nyder jeg at mærke min kæreste oppe i mig, nyder at mærke ham helt tæt på mig, nærværet i det. Min kæreste har fortalt at til tider når vi har sex og han ikke har kunne komme, så er det fordi han intet kan mærke. At det til tider gør ondt, når I har sex, kan måske skyldes, at du ikke er ordentligt våd mellem benene, når I begynder. Hvilket jeg jo selvfølgelig undre mig meget over. Med det mener jeg, at det er vigtigt, at du undervejs ikke tænker for meget over, om du kan mærke noget og heller ikke over almindelige hverdagsting. Og det er bestemt heller ikke alle der kan få orgasme blot ved fyren er inde. På den måde er der en god chance for, at du vil føle noget mere under samleje, og der er stor en sandsynlighed for, at du vil blive våd. Har spurgt om det er fordi jeg ikke er stram nok, om det ikke er godt nok, altså vores sex, om der skal prøves noget helt nyt eller. Som man siger: øvelse gør mester. Hvis pigen er for tør mellem benene, kan det være både svært og smertefuldt at have sex, for så glider penis ikke særlig godt ud og ind. Hvis din kæreste slikker dig på klitoris, vil du sikkert opleve det som en dejlig følelse. Jeg håber meget, at du kan bruge mine svar, og at du og din kæreste med tiden får et bedre og bedre sexliv. Klitoris sidder over skedeåbningen, hvor de indre skamlæber mødes opadtil og føles som en lille kugle. At I har snakket sammen er et tegn på, at i er trygge ved hinanden, stoler på hinanden og har det godt i hinandens selskab. jeg har kan ikke mærke noget under samleje

0 svar til “Jeg har kan ikke mærke noget under samleje

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *