Kategori arkiv: Sexpiger muffe

Vil du kneppe muslimsk tørklæde

vil du kneppe muslimsk tørklæde

forstå, at der er forskel på kvinder og så på piger. 00.24, læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Det handler ikke om dem, der har valget, det handler om dem, der ikke har. Det havde hun ikke haft på før. Fordi jeg mener, de privilegerede kvinder, der har det frie valg, bør tænke mere solidarisk på deres medsøstre, som ikke har det frie valg. Problemet med familien og tvang er, at hvis du bliver det påtvunget, fra du er ganske lille, så præger det din identitet. De taler ikke om muslimske friskoler, og det vil betyde, at forældrene bare rykker børnene over på muslimske friskoler, og så har man intet gjort for at hjælpe de piger. Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts 31, discussion 75 Upvoted, sort by, more posts from the Denmark community.

Muslimsk debattør: Forbyd: Vil du kneppe muslimsk tørklæde

Men det handler om piger. Til trods for at de gerne vil modarbejde parallelsamfund, så styrker de det. Læs mere om fordelene ved et abonnement her. Man har yderligere udstødt dem og isoleret dem. Ôzlem skriver bøger om Ayse, der kommer i skole og læreren skal tage dialogen og drikke kaffe med forældrene. Enhver der benægter, der er et problem med at tage tørklædet af, hvis du har båret det siden, du var lille, bør tage til Vollsmose, Gellerup eller andre steder. Her kan du læse om de fire mest forekommende typer af tørklæder i islam.

Jeg oplever: Vil du kneppe muslimsk tørklæde

Jeg oplevede i sommer til en familiefest, at en bekendts datter på 12 år kom med tørklæde. Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts 34, discussion 74 Upvoted, sort by, more posts from the Denmark community. Denne artikel er oprindeligt udgivet den 18/8 2017. Hun tog det af, da hun nåede 13-14 års alderen, og det førte til den vildeste form for sladder og udstødelse i kvarteret. Men er sådan en pige så ikke netop stærk og eksemplet på, hvad det frie valg kan betyde, når hun tør tage det af som 13-årig? Geeti Amiri, født i Afghanistan og opvokset i København. Derfor går hun ind for et tørklædeforbud for piger under.

Vil du kneppe muslimsk tørklæde - Vil du undgå tyverier

Så kan man se, hvad der sker med de piger. Det er jo det, der er på spil. Jeg sagde, Gud, hvorfor har du tørklæde. Geeti Amiri har aldrig selv gået med tørklæde, men hun er opvokset i miljøer, hvor mange piger er blevet tvunget til at bære det. Press J to jump to the feed. Voksne kvinder kan selv vælge, og de kan iføre sig en sæk, det vedkommer ikke mig. Geeti Amiri, er det frie valg vigtigt for kvinder? Ikke kun af hende, men af hendes familie og mor. Jo, men jeg ser det sådan, at man afgiver et privilegium, fordi man kan.

0 svar til “Vil du kneppe muslimsk tørklæde

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *